Freelancer! Älä tule meille töihin, vaan tule tekemään meille töitä.

Rakennamme monialaista freelancer-suunnittelijaverkostoa kasvattamaan suunnittelutiimimme monipuolisuutta ja toivomme, että tartut tilaisuuteen.

Suunnittelijaksi Finlaysonille!

Tehtävämme on rakastaa ihmisten arkea ja elämää enemmän kuin itseämme. Haluamme ymmärtää arkea ja tehdä siitä toimivamman ja kauniimman. Emme halua suunnitella toimimattomia tai turhia asioita. Arvot ohjaavat keskeisesti designiamme. Meillä tuotteiden sisäinen kauneus on yhtä tärkeää kuin niiden ulkoinen kauneus.

Meille design ei ole pysyvä olotila ja vanhan toistaminen ei ole meille itseisarvo. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja haastaa itseämme uudella ajattelulla ja uusilla näkökulmilla. Olemme suhteellisen suuri toimija myynnillä mitattuna Suomessa. Vakituinen suunnittelutiimimme on pieni ja tehokas, mutta freelancer-verkoston suunnittelijoiden kanssa suuri. 

Haluamme nähdä itsemme lähitulevaisuudessa paljon laajemmin kuin kodintekstiilibrändinä. Tulemme laajentumaan uusiin tuotekategorioihin ja Reino&Aino -brändin ostaminen brändiportfolioomme kertoo myös jotain tulevaisuudestamme. 

Tarvitsemme huippulahjakkaiden freelancer-suunnittelijoiden ja tuotantosuunnittelijoiden verkoston ympärillemme tekemään kanssamme projekteja, joissa suunnitellaan uusia asioita joko Finlaysonin tarjoamaan tai vaikkapa Reino&Aino -brändin tuleviin tuotelaajennuksiin.

Jos olet nuori leijona, joka haluaa näyttää kykynsä tai vanhempi konkari, joka jo tietää ja tuntee vahvuutensa laita meille CV:si, portfoliosi, lyhyt kuvaus itsestäsi sekä siitä mitä osaat. Muodollisesti on tärkeää, että olet saanut suunnittelijan tai muotoilijan koulutuksen, sinulla on portfolio kasassa ja kokemusta työnteosta tiimeissä.

Liity verkostoomme täyttämällä tietosi ja saat jatkossa tietoa ajankohtaisista sinulle sopivista suunnittelu- tai tuotantosuunnittelutöistä. 

Liity suunnittelijaverkostoomme tästä
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta